Menü Bezárás

SEDEF – WC + BIDET 2V1 – SD3144

84 000 Ft

Speciális, sarokba illeszkedő wc bidével

Leírás

KOMPLETT SPECIFIKÁCIÓ

LEÍRÁS: kombi wc bidével – SEDEF sarok kialakítású SD3144 hátsó kifolyású. Speciális WC mely sarkakba helyezhető el. A tartálya is ily módon van kialakítva. A csésze külseje általános formát képvisel, hogy az összes stílusú fürdőszobába passzoljon.

HASZNÁLAT: ide Speciális WC mely sarkakba helyezhető el.

VÍZ CSATLAKOZÁS:  A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve – falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete – külső menet 3/8″. Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

ZUHANYZÁS: Minden kombi WC+BIDET 2v1 modell tartalmaz eco öblítést melyet,  3/6 l -es mennyiségekre állíthat be.

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árban benne van a műanyag krómozott fúvóka is. A fúvóka állítható.

KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 32 kg. A pontos méreteket a Letöltés rovatban találja a következő megnevezés alatt: Parametre SD3144

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SEDEF – WC + BIDET 2V1 – SD3144” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.