Menü Bezárás

SEDEF – WC BIDÉ 2IN1 – SD3044

107 000 Ft

SAROK KIALAKÍTÁS WC BIDÉ – HÁTSÓ KIFOLYÁSÚ

Leírás

KOMPLETT SPECIFIKÁCIÓ

LEÍRÁS: kombi wc bidével – SEDEF sarok kialakítású SD3044 alsó kifolyású. Speciális WC mely sarkakba helyezhető el. A tartálya is ily módon van kialakítva. A csésze külseje általános formát képvisel, hogy az összes stílusú fürdőszobába passzoljon.

HASZNÁLAT: ide Speciális WC mely sarkakba helyezhető el.

VÍZ CSATLAKOZÁS:  A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve – falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete – külső menet 3/8″. Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

ZUHANYZÁS: Minden kombi WC BIDET 2v1 modell tartalmaz eco öblítést melyet,  3/6 l -es mennyiségekre állíthat be.

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árban benne van a műanyag krómozott fúvóka is. A fúvóka állítható.

KIEGÉSZÍTŐK: A WC BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 32 kg. A pontos méreteket a Letöltés rovatban találja a következő megnevezés alatt: Parametre SD3044

SEDEF – WC BIDÉ 2IN1 – SD3044 termékről 1 értékelés

  1. wcbide

    Igazán praktikus ez a sarok kialakítás. Ezzel még a pici wc-ben is elfért a mosdó, nagyon örülök, hogy ezt választottam. Ábel Józsefné

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…