Menü Bezárás

RIMOFF – WC + BIDÉ 2IN1 – FE322 – Perem nélküli wc bidével

110 000 Ft

Leírás

KOMPLETT SPECIFIKÁCIÓ

LEÍRÁS: szabadon álló WC bidével – RIMOFF FE322 falra szerelhető wc, mely magába foglalja a WC-t és a Bidét egy porcelánban. Helytakarékos megoldás férfiak, nők és gyerekek számára is.

 HASZNÁLAT: Ez egy csúcs modell, mely az összes fürdőszobába beleillik. Univerzális külsejének köszönhetően, bármely fürdőszobastílushoz és WC helyiséghez jól passzol. A szabadon álló WC BIDÉ 2in1 részére ki kell alakítani az öblítést, amennyiben csak önálló WC csészéről beszélünk. Az öblítést vagy külső, vagy falba épített tartállyal, (magasan a WC felett, melyet a 15 évvel ezelőtti múltból ismerhetünk).
(Amennyiben WC tartállyal együtt megvásárolható WC-t keres, úgy kérem nézze meg a KOMBI WC BIDÉket.)
 VÍZ CSATLAKOZÁS: A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve – falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete – külső menet 3/8″. Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.
 BIDÉ FÚVÓKA:A termék árban benne van a műanyag krómozott fúvóka is. A fúvóka állítható.
 KIEGÉSZÍTŐK: A WC BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.
 MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 21 kg. A pontos méreteket a Letöltés rovatban találja a következő megnevezés alatt: Parametre FE322

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RIMOFF – WC + BIDÉ 2IN1 – FE322 – Perem nélküli wc bidével” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.