Menü Bezárás

HANDICAPPED-WC + BIDET 2V1 – BD3041

110 000 Ft

Leírás

KOMPLETT SPECIFIKÁCIÓ

LEÍRÁS: kombi wc bidével – HANDICAPPED BD3041 speciális alsó kifolyású WC mozgássérültek illetve olyan idősebb emberek részére akik járássegítővel, mankóval közlekednek.A csésze magasított ülésrésszel van ellátva – 50 cm a padlótól + az ülőke. Praktikus és helykímélő megoldás az intim higiénia érdekében.

HASZNÁLAT: mozgássérültek illetve olyan idősebb emberek részére akik járássegítővel, mankóval közlekednek

VÍZ CSATLAKOZÁS:  A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve – falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete – külső menet 3/8″. Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

ZUHANYZÁS: Minden kombi WC+BIDET 2v1 modell tartalmaz eco öblítést melyet,  3/6 l -es mennyiségekre állíthat be.

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árában benne van a műanyag krómozott fúvóka is. A fúvóka állítható. .

KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
 Súly: 38 kg. A pontos méreteket a Letöltés rovatban találja a következő megnevezés alatt: Parametre BD3041

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HANDICAPPED-WC + BIDET 2V1 – BD3041” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.