Menü Bezárás

HANDICAPPED – WC + BIDÉ 2IN1 – BD320 – Mozgássérült WC bidével

79 000 Ft

Leírás

LEÍRÁS: kombi wc bidével – HANDICAPPED BD320 speciális alsó kifolyású WC mozgássérültek illetve olyan idősebb emberek részére akik járássegítővel, mankóval közlekednek.A csésze mélysége a faltól a csésze végéig hosszított – 70 cm a faltól a csésze széléig. Praktikus és helykímélő megoldás az intim higiénia érdekében.

HASZNÁLAT: mozgássérültek illetve olyan idősebb emberek részére akik járássegítővel, mankóval közlekednek

VÍZ CSATLAKOZÁS: A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve – falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete – külső menet 3/8″. Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

ÖBLÍTÉS: Ez a modell minden falba épített szerkezettel kompatibilis

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árban benne van a műanyag krómozott fúvóka is. A fúvóka állítható. Hozzáfizetéssel lehetőség van antikór fúvókamegrendelésére is. Ennek kiválasztását a kép mellett a “Bidé fúvóka” kiírás sorában teheti meg. Általánosan a műanyag fúvóka van kiválasztva de ezt könnyen megváltoztathatja igény esetén a megfelelő fúvóka kiválasztásával plusz költség ellenében.

KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 38 kg. A pontos méreteket a Letöltés rovatban találja a következő megnevezés alatt: Parametre BD320

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HANDICAPPED – WC + BIDÉ 2IN1 – BD320 – Mozgássérült WC bidével” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…