Menü Bezárás

CHILD – WC BIDÉ 2IN1 – CK3140 KOMBI WC BIDÉ – ALSÓ KIFOLYÁSÚ

79 000 Ft

Leírás

KOMPLETT SPECIFIKÁCIÓ

LEÍRÁS: kombi wc bidével – CHILD CK3140 alsó kifolyású speciális WC gyermekek részére, mely magába foglalja a WC-t és a Bidét egy porcelánban. Ez egy speciális kombi WC BIDÉ 2in1. Méretei és külseje gyermekek részére lett kialakítva.  Praktikus és helykímélő megoldás az intim higiénia érdekében.

HASZNÁLAT: Speciális modell gyermekek részére kialakítva.

VÍZ CSATLAKOZÁS:  A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve – falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete – külső menet 3/8″. Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

ZUHANYZÁS: Minden kombi WC BIDET 2v1 modell tartalmaz eco öblítést melyet,  3/6 l -es mennyiségekre állíthat be.

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árban benne van a műanyag krómozott fúvóka is. A fúvóka állítható. Hozzáfizetéssel lehetőség van antikór fúvoka megrendelésére is. Ennek kiválasztását a kép mellett a “Bidé fúvóka” kiírás sorában teheti meg. Általánosan a műanyag fúvóka van kiválasztva de ezt könnyen megváltoztathatja igény esetén a megfelelő fúvóka kiválasztásával plusz költség ellenében.

KIEGÉSZÍTŐK: A WC BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 19 kg. A pontos méreteket a Letöltés rovatban találja a következő megnevezés alatt: Parametre CK3140

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CHILD – WC BIDÉ 2IN1 – CK3140 KOMBI WC BIDÉ – ALSÓ KIFOLYÁSÚ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…