Menü Bezárás

Szeretne valamit kérdezni?

Infóvonal 06 20 400 2532,
wcbidet@wcbidet.hu
Érdekli Önt a WC+BIDÉ 2in1? Szeretné megrendelni, de még előtte lenne pár kérdése? Kérem mielőtt felkeresne minket olvassa el ezt a pár pontban felsorolt gyakori kérdéseket és válaszokat.

Igen van rá lehetőség! Csak magán múlik, hogy meleg hideg vagy előkevert vizet szeretne használni. A leggyakoribb meleg víz bekötési módszerek:
1. A hideg és a meleg vizet kiépítve egy keverő csaptelepre szerelve elhelyezi a WC+BIDÉ csésze közelébe, hogy az Önnek a legügyesebben elérhetővé váljon. A keverő csapteleptől már csak egy cső vezeti a már Ön által kellemes hőmérsékletre állított vizet a fúvókába. Több információért nézze meg a WC+BIDÉ 2in1 szerelése
2. Amennyiben nincs a közelben meleg víz kiépítés, vagy nem szeretne a falba vésni úgy egy T idommal elvezetünk egy másod ágat, melyre egy alacsonyabb teljesítményű vízmelegítő elhelyezésével oldhatja meg a meleg vizet a fúvókába. 
3. Csak hideg vizet használatával – ez a lehetőség a legegészségesebb. 

A WC+BIDÉ 2in1 – nek 3 fúvóka típusa van. Mindegyik fúvóka cserélhető, és 24 hónapon belül a sérült fúvókát lecseréljük Önnek ingyenesen. 24 hónap után mint pót elemet tudjuk megküldeni Önnek a fúvókát, ára nem több 2500 forintnál. 

A fúvóka 2,5-3 cm-re áll ki a csészéből. Mivel az ülőke 1,5-2 cm -re túlnyúlik a csészétől ezért a fúvóka takarásban van. Úgy alakítottak ki, hogy a használata hasznos legyen és ne akadályozza használatát. Természetesen, mint a csészét is úgy a fúvókát is illő megtisztítani hagyományos WC tisztító szerekkel. 

Igen, mivel a túlsúlyos emberek legfőbb problémája a megfelelő felülő felület a dolgok elvégzéséhez. A  nagy dolgok elvégzése után a legkényelmesebb megoldás a vízzel való tisztálkodás. Pont a túlsúlyos emberek leggyakoribb problémája az aranyér kialakulása. Ezért is fontos ilyenkor, megelőzés érdekében hogy alsó fertályunkat megmossuk.

Minden egyes terméknél lehetőség van 3D 360° megtekintésre. 
Klikkeljen erre az ikonra    és nézze meg a terméket minden oldalról. Vagy viszonteladóinknál tudja élőben megtekinteni az éppen kiállított darabot. A megyék, városok kiválasztásával megnézheti melyik viszonteladó esik a legközelebb Önhöz. 

Amennyiben e-shopunkból rendeli meg a kiválasztott WC+BIDÉ 2in1 -t, és az ára 30 000 forint fölött van, úgy a szállításért nem fizet semmit! Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a megrendelt terméket. Ha az áru raktáron van, úgy 10 munkanapon belül már az otthonában tudhatja.