Menü Bezárás

Minden 60 ezer forint feletti vásárlás esetén egy AJÁNDÉKOT küldünk Önnek! Mégpedig a következő ajándék érkezik majd meg Önhöz a megvásárolt termékével együtt.

GLADE BY BRISE SENSE & SPRAY JAPÁN KERT AUTOMATA KÉSZÜLÉK MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL 18 ML

Jellemzők

Csak akkor lép működésbe, ha szükséges!, Tartalmazza az utántöltőt és az elemeket., Minden Glade by Brise Sense & Spray utántöltővel használható.

Termék információk

A tavirózsák és a vízi virágok különleges illatkombinációja természetes harmóniát varázsol otthonába.

1. Mozgásérzékelő
20 percenként automatikusan friss illatot permetez a levegőbe, ha a helyiségben mozgást észlel.
2. Készenléti üzemmód
Ha a készülék nem észlel mozgást, kikapcsol és csak akkor lép újra működésbe, amikor Ön visszatér a helyiségbe.
3. Boost gomb
Nyomja meg és bármikor friss illatot juttathat a levegőbe.

Márka információk

A Glade by Brise Sense & Spray utántöltők frissítő illatok széles választékában kaphatóak.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetés:
Fokozottan tűzveszélyes. Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyújtóforrástól távol tartandó – Használata közben tilos a dohányzás. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Csak a használati utasításnak megfelelően használja. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos. Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni. Illatanyagokra való érzékenység esetén fokozott óvatossággal használja a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti az alapvető higiéniai szabályok betartását. Az elemeket a megfelelő módon helyezze a készülékbe (+/-). Az elemek nem újratölthetők, ne rongálja őket, illetve ne tegye nyílt láng vagy sugárzó hő közelébe, mert robbanást, szivárgást okozhat. Csak “AA” típusú elemeket használjon. Szenzibilizáló anyagot (3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, geraniol, 2-benzylideneheptanal, 3-(4-hydroxy-4-methylpentyl)cyclohex-3-enecarbaldehyde, d-limonene, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, alpha-hexylcinnamaldehyde) tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

F+ Fokozottan tűzveszélyes.

Ha mindig szeretne értesülni az aktuális akcióinkról, akkor kérem jelentkezzen be az ÚJDOSNÁGOK – NEWSLETTER menüpont alatt.

Ezt könnyen IDE kattintva is megteheti!