Menü Bezárás

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 1. AZ ADATKEZELŐ

NEVE: ALEA SZANITER HUNGARY KFT.

ELÉRHETŐSÉGE: 1211 BUDAPEST, SZIKRATÁVÍRÓ ÚT 17-21.

KÉPVISELŐ NEVE: PAPP-SZAKÁL ANNAMÁRIA

HIVATALOS LEVELEZÉSI CÍM: 1152 BUDAPEST, PALÁNK UTCA 148.

ELEKTRONIKUS ELÉRHETŐSÉG: PAPP.ANNAMARIA@WCBIDET.HU

ADATKEZELŐ HONLAPJÁNAK CÍME: HTTPS://WCBIDE.HU

TELEFONSZÁM: +36-20/400-2532

CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-199399

 1. ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ ELÉRHETŐSÉGE

NEM FOLYTATUNK OLYAN TEVÉKENYSÉGET, AMELY INDOKOLTTÁ TENNÉ ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ ALKALMAZÁSÁT.

 1. A SZEMÉLYES ADATOK TERVEZETT KEZELÉSÉNEK CÉLJA, VALAMINT AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

MIVEL TERMÉSZETES SZEMÉLYEKKEL IS KAPCSOLATBAN ÁLLUNK, TÖBB SZEMÉLYES ADATOT IS KEZELÜNK; JELEN TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HOGY ÖSSZEFOGLALJUK, MELYEK EZEK AZ ADATOK HOGYAN KEZELJÜK AZOKAT. TÁJÉKOZTATÁSUNK A HTTPS://WCBIDE.HU HONLAPPAL ÉS A HONLAPON HIRDETETT SZOLGÁLTATÁSAINK NYÚJTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉGEINKRE TERJED KI.

1. KAPCSOLATFELVÉTEL A HONLAPUNKRA KIHELYEZETT ŰRLAPON KERESZTÜL:

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

EZT A LEHETŐSÉGET AZÉRT BIZTOSÍTJUK ÖNNEK, HOGY KÉNYELMESEN, KÖZVETLENÜL A HONLAPRÓL TUDJA FELVENNI VELÜNK A KAPCSOLATOT. A NÉV, TELEFONSZÁM ÉS AZ E-MAIL CÍM MEGADÁSÁT KÉRJÜK, HOZZÁJÁRULÁSA ALAPJÁN KEZELJÜK EZEKET AZ ADATOKAT, ÜZENETE SEMMIKÉPP SEM JELENT FELIRATKOZÁST HÍRLEVELÜNKRE

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

AZ ÜZENETE A SAJÁT POSTAFIÓKUNKBAN LANDOL. HA NEM ALAKUL KI KÖZÖTTÜNK ÜZLETI KAPCSOLAT, LEVELÉT TÖRÖLNI FOGJUK RENDSZERES POSTAFIÓK TAKARÍTÁSI MUNKÁLATAINK SORÁN, AMELYET LEGALÁBB HAT HAVONTA MEGEJTÜNK.

HOGYAN VONHATJA VISSZA A HOZZÁJÁRULÁST?

HOZZÁJÁRULÁSÁT VISSZAVONHATJA EGY ÜZENETTEL, AMELYET AZ WCBIDET@WCBIDET.HU E-MAIL CÍMRE VÁRUNK, EBBEN AZ ESETBEN EGY MUNKANAPON BELÜL TÖRÖLNI FOGJUK AZ ÜZENETET, AMELYRŐL MÁSOLATOT NEM TARTUNK MEG ÉS NEM KERÜL ÁT A NEVE EGY MÁSIK LISTÁRA, AMELY A TÖRÖLT ÜZENETEKET TARTALMAZZA. A HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSÁT MEGELŐZŐ ADATKEZELÉSÜNK JOGSZERŰNEK SZÁMÍT.

2. KAPCSOLATFELVÉTEL TELEFONON VAGY EMAIL-BEN:

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

JELENTKEZHET KÉRDÉSEIVEL NÁLUNK TELEFONON VAGY ELEKTRONIKUS LEVÉLBEN, MINDKÉT ESETBEN ELKÉRJÜK/MEGISMERJÜK A TELJES NEVÉT; HÍVÁS ESETÉN A TELEFONSZÁMÁT, LEVÉL ESETÉN AZ EMAIL-CÍMÉT. A HOZZÁJÁRULÁSA ALAPJÁN KEZELJÜK EZEKET AZ ADATOKAT, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY VISSZAHÍVHASSUK, HA ÉPP NEM TUDJUK FELVENNI A TELEFONT VAGY VISSZAÍRHASSUK A VÁLASZT.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

HA NEM ALAKUL KI KÖZÖTTÜNK ÜZLETI KAPCSOLAT, TELEFONSZÁMOT ÉS HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ NEVET NEM MENTÜNK EL. A HÍVÁSLISTÁNK MAGÁTÓL TÖRLŐDIK A KÉSZÜLÉKEN, 14 NAPIG TÁROLÓDNAK A BEÉRKEZŐ, KIMENŐ ÉS NEM FOGADOTT HÍVÁSOK. AZ ÜZENETE A SAJÁT POSTAFIÓKUNKBAN LANDOL, HA NEM FOG NÁLUNK RENDELNI, LEVELÉT TÖRÖLNI FOGJUK RENDSZERES POSTAFIÓK TAKARÍTÁSI MUNKÁLATAINK SORÁN, AMELYET LEGALÁBB HAT HAVONTA MEGEJTÜNK.

HOGYAN VONHATÓ VISSZA A HOZZÁJÁRULÁS?

HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONHATÓ EGY ÜZENETTEL, AMELYET A WCBIDET@WCBIDET.HU E-MAIL CÍMRE VÁRUNK, EBBEN AZ ESETBEN EGY MUNKANAPON BELÜL TÖRÖLNI FOGJUK A KÉSZÜLÉK HÍVÁSLISTÁJÁBÓL A SZÁMÁT, AMELYRŐL MÁSOLATOT NEM TARTUNK MEG ÉS NEM KERÜL ÁT A TELEFONSZÁM EGY MÁSIK LISTÁRA, AMELY A TÖRÖLT TELEFONSZÁMOKAT TARTALMAZZA. A HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSÁT MEGELŐZŐ ADATKEZELÉSÜNK JOGSZERŰNEK SZÁMÍT. E-MAIL ESETÉN SZINTÉN EGY NAPON BELÜL TÖRÖLNI FOGJUK AZ ÜZENETET.

3. REGISZTRÁCIÓ:

WEBÁRUHÁZUNKBAN LEHETŐSÉGE VAN REGISZTRÁLNI, AMELY NEM FELTÉTELE A VÁSÁRLÁSNAK, SZERZŐDÉSKÖTÉSNEK. A REGISZTRÁCIÓ CÉLJA, HOGY ÚJ VAGY VISSZATÉRŐ VÁSÁRLÓINK ADATAIT MEGŐRIZZE A RENDSZER, ÍGY A KÖVETKEZŐ VÁSÁRLÁS ALKALMÁVAL KEVESEBB ADAT RÖGZÍTÉSE IS ELEGENDŐ, AMI EGYSZERŰBB ÉS GYORSABB VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT. A REGISZTRÁCIÓ EGY KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁS.

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

REGISZTRÁCIÓHOZ KÉRJÜK A TELJES NEVET; A TELEFONSZÁMOTEMAIL-CÍMET,SZÁLLÍTÁSI NEVET ÉS CÍMET, JELSZÓT. A HOZZÁJÁRULÁSA ALAPJÁN KEZELJÜK EZEKET AZ ADATOKAT, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY ADATAIT A RENDSZER ELTÁROLJA.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

A HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSÁIG, A REGISZTRÁCIÓ TÖRLÉSÉIG. AMENNYIBEN REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓKÉNT MÁR VÁSÁROLT IS WEBÁRUHÁZUNKBAN, AZ AZT JELENTI, HOGY SZERZŐDÉS VAGY JOGI KÖTELEZETTSÉG MIATT ADATAI CSAK A REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK ADATBÁZISÁBÓL TÖRLŐDNEK. SZÁMLÁINKON VAGY SZERZŐDÉSEINKEN TOVÁBBRA IS SZEREPELNEK SZEMÉLYES ADATOK, EZEKRŐL LEJJEBB TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT.

HOGYAN VONHATJA VISSZA A HOZZÁJÁRULÁST?

HOZZÁJÁRULÁSA VISSZAVONHATÓ EGY ÜZENETTEL, AMELYET A WCBIDET@WCBIDET.HU E-MAIL CÍMRE VÁRUNK, EBBEN AZ ESETBEN EGY MUNKANAPON BELÜL TÖRÖLNI FOGJUK REGISZTRÁCIÓJÁT. A HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSÁT MEGELŐZŐ ADATKEZELÉSÜNK JOGSZERŰNEK SZÁMÍT.

4. VÁSÁRLÁS A WEBÁRUHÁZUNKBAN- AZONOSÍTÁS ÉS KAPCSOLATTARTÁS

WEBÁRUHÁZUNKBAN VALÓ VÁSÁRLÁS NEM KÖTÖTT REGISZTRÁCIÓHOZ. A REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁSKOR MINDEN ADATOT BE KELL KÉRNÜNK, AMIT REGISZTRÁLT VEVŐINK MÁR ESETLEG KORÁBBAN MEGADTAK, DE AZ ADATOK KÖRE TERMÉSZETESEN UGYANAZ, A JELSZÓ KIVÉTELÉVEL.

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

MEGRENDELÉSHEZ A TELJES NEVET; A TELEFONSZÁMOTEMAIL-CÍMET, AMELYEKET SZERZŐDÉSES JOGALAP SZERINT KEZELÜNK. A NEVET AZÉRT KÉRJÜK, HOGY AZONOSÍTHASSUK A MEGRENDELŐT, A TELEFONSZÁMOT AZÉRT, HOGY RÖVID ÚTON EGYEZTETNI TUDJUNK, HA BÁRMILYEN PROBLÉMA ADÓDIK A KISZÁLLÍTÁSI ADATOKKAL, A SZÁMLÁZÁSI ADATOKKAL, VAGY A MEGRENDELT TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN. AZ E-MAIL CÍMRE A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA, A KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK ÉS AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLÁNK ÉRKEZIK. A SZÁMLÁZÁSI NÉV, CÍM, SZÁLLÍTÁSI NEVED ÉS CÍMED KEZELÉSÉRŐL KÜLÖN PONTBAN IS ÍRUNK.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

A MEGRENDELÉSHEZ KÉRT AZONOSÍTÓ ÉS KAPCSOLATTARTÁSI ADATAIT MINDADDIG MEGŐRIZZÜK, AMÍG A JÓTÁLLÁSI ÉS A SZAVATOSSÁGI IGÉNYEKET VÁSÁRLÓINK ÉRVÉNYESÍTHETIK, TOVÁBBÁ MÁS POLGÁRI JOGI IGÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK ELÉVÜLÉSI IDEJÉIG. TEHÁT A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT ÖT ÉVIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM KAPJUK MEG A KÉRT ADATOKAT?

A SZERZŐDÉSKÖTÉS FELTÉTELE A KÉRT ADATOK MEGADÁSA. NEM BEAZONOSÍTHATÓ VÁSÁRLÓ RÉSZÉRE A MEGRENDELÉST NEM TELJESÍTJÜK.

5. SZÁMLÁZÁSI KÖTELEZETTSÉGÜNK TELJESÍTÉSE

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

SZÁMLÁINKAT ELSŐSORBAN SZÁMLÁZÓ PROGRAM SEGÍTSÉGÉVEL ÁLLÍTJUK KI. A KIÁLLÍTÁSHOZ A KÖVETKEZŐ ADATOKAT KÉRJÜK EL: SZÁMLÁZÁSI NÉV, SZÁMLÁZÁSI CÍM, E-MAIL CÍM.

JOGI KÖTELEZETTSÉGÜNK A SZÁMLÁZÁS, EL KELL KÉRNÜNK EZEKET AZ ADATOKAT.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

A TÁROLÁS IDŐTARTAMÁT JOGSZABÁLY ÍRJA ELŐ, AMELY SZERINT A KIÁLLÍTÁS ÉVÉBEN, PLUSZ MÉG NYOLC ÉVIG MEG KELL ŐRIZNÜNK EZEKET AZ ADATOKAT.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM KAPJUK MEG A KÉRT ADATOKAT?

NEM TUDJUK TELJESÍTENI SZÁMLÁZÁSI KÖTELEZETTSÉGÜNKET, EZÉRT AZ ADATOK HIÁNYÁBAN NEM KÜLDJÜK EL A MEGRENDELT TERMÉKET

6. KISZÁLLÍTÁS TELJESÍTÉSE

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

TERMÉKEINKET ÁTVEHETI SZEMÉLYESEN ÜZLETÜNKBEN, VAGY KÉRÉSÉRE KISZÁLLÍTJUK ÖNNEK. A KISZÁLLÍTÁSHOZ ELKÉRT ADATOK: CSOMAGOT ÁTVEVŐ SZEMÉLY NEVE, SZÁLLÍTÁSI CÍM, TELEFONSZÁM, E-MAIL CÍM. EZEKET A SZEMÉLYES ADATOKAT A SZERZŐDÉSES JOGALAP ALAPJÁN KEZELJÜK.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

A KISZÁLLÍTÁS TELJESÍTÉSÉHEZ ELKÉRT ADATOKAT A KISZÁLLÍTÁST KÖVETŐ 30 NAPIG ŐRIZZÜK MEG.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM KAPJUK MEG A KÉRT ADATOKAT?

AZ ADATKEZELÉS A SZERZŐDÉSBEN VÁLLALT KÖTELEZETTSÉGÜNK TELJESÍTÉSE ÉRDEKÉBEN TÖRTÉNIK. HA NEM KAPJUK MEG A KÉRT ADATOKAT, A KISZÁLLÍTÁST NEM TUDJUK TELJESÍTENI. EBBEN AZ ESETBEN KÉRJÜK LÁTOGASSON EL ÜZLETÜNKBE ÉS ÁTVEHETI SZEMÉLYESEN A MEGRENDELT TERMÉKET.

7. JOGI IGÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSE

MILYEN ADATOT KÉRÜNK, MIÉRT KÉRJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

GARANCIÁLIS IGÉNYEIT, FOGYASZTÓVÉDELMI PANASZAIT A NEVE, E-MAIL CÍME, TELEFONSZÁMA ÉS GARANCIÁLIS IGÉNYE VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI PANASZA LEÍRÁSÁVAL ÉRVÉNYESÍTHETI. AZ ÖN DÖNTÉSE, HOGY ÉL-E A JOGI IGÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉVEL, DE HA MEGADJA A KÉRT SZEMÉLYES ADATOKAT, AZOKAT JOGI KÖTELEZETTSÉGÜNK ALAPJÁN FOGJUK KEZELNI.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

A GARANCIÁLIS IGÉNYEIRŐL ÉS AZ EGYÉB FOGYASZTÓVÉDELMI PANASZAIRÓL SZÓLÓ DOKUMENTUMOKAT ÖT ÉVIG VAGYUNK KÖTELESEK MEGŐRIZNI.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM KAPJUK MEG A KÉRT ADATOKAT?

AMENNYIBEN ÖN GARANCIÁLIS IGÉNYÉT SZERETNÉ ÉRVÉNYESÍTENI VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI PANASZT NYÚJT BE HOZZÁNK, A KÉRT ADATOK MEGADÁSA NÉLKÜLÖZHETETLEN.

8. FACEBOOK ÜZLETI OLDAL MŰKÖDTETÜNK: WCBIDÉ 2IN1 NÉVEN

HA ÖNNEK KÖNNYEBB VELÜNK FACEBOOK-ON KAPCSOLATBA LÉPNI, KÜLDHET ÜZENETET AZ OLDALUNKON. EKKOR OLYAN SZEMÉLYES ADATAIT ISMERJÜK MEG, AMIT A FACEBOOK-NAK MEGADOTT, ILLETVE AMIT ÖNKÉNT A RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁJT.

MILYEN ADATOT KEZELÜNK, MIÉRT KEZELJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

HA KEDVELI OLDALUNKAT A NEVÉN KÍVÜL A NYILVÁNOS PROFILJÁT, NYILVÁNOS MEGOSZTÁSAIT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSAIT LÁTJUK, HOZZÁJÁRULÁSA ALAPJÁN. A FELÜLET ÜZEMELTETÉSÉNEK CÉLJA SZOLGÁLTATÁSAINK NÉPSZERŰSÍTÉSE, SZAKMAI CIKKEK ÉS INFORMÁCIÓK MEGOSZTÁSA SZÉLES KÖRBEN, GYORS HÍREINK KÖZZÉTÉTELE.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

VAN EGY FELÜLET, AMIN MI VAGYUNK AZ ADMINISZTRÁTOROK, DE ÖN RENDELKEZIK ALAPVETŐEN MINDENRŐL. AMÍG VISSZA NEM VONJA AZ OLDAL KEDVELÉSÉT, VAGY AMÍG MEG NEM SZÜNTETJÜK AZ OLDALT, ADDIG LÁTHATÓ A NEVE AZ OLDALT KEDVELŐK KÖZÖTT. AZ OLDAL SZELLEMISÉGÉVEL ÖSSZE NEM EGYEZTETHETŐ, ROSSZINDULATÚ, MÁSOK SZÁMÁRA BÁNTÓ MEGJEGYZÉSEK ESETÉN A MODERÁLÁSI JOGOT FENNTARTJUK MAGUNKNAK.

HOGYAN VONHATJA VISSZA A HOZZÁJÁRULÁSÁT?

KATTINTSON A „MÉGSEM TETSZIK EZ AZ OLDAL” GOMBRA! A SAJÁT HOZZÁSZÓLÁSAIT, NYILVÁNOS MEGOSZTÁSAIT BÁRMIKOR TÖRÖLHETI. A HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSÁT MEGELŐZŐ ADATKEZELÉSÜNK JOGSZERŰNEK SZÁMÍT.

9. HÍRLEVÉL ÉS EDM KÜLDÉS

HONLAPUNKON VAN FELIRATKOZÁSI LEHETŐSÉG REKLÁMOT IS TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKRE.

MILYEN ADATOT KEZELÜNK, MIÉRT KEZELJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

HÍRLEVELÜNKRE, AMELY REKLÁMOT IS TARTALMAZ, A NÉV ÉS AZ E-MAIL CÍMMEGADÁSÁVAL LEHET FELIRATKOZNI. EZEKET AZ ADATOKAT HOZZÁJÁRULÁSAALAPJÁN KEZELJÜK, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY ELEKTRONIKUS ÚTON KÜLDÖTT LEVÉLBEN ÉRTESÍTSÜK A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓKRÓL, HÍREKRŐL, KEDVEZMÉNYEINKRŐL, ÚJ TERMÉKEINKRŐL.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

LEIRATKOZÁSIG.

HOGYAN VONHATÓ VISSZA A HOZZÁJÁRULÁS?

HÍRLEVELÜNK VÉGÉN TALÁL EGY LINKET, AMELYRE, HA RÁKATTINT, ADATAI TÖRLÉSRE KERÜLNEK HÍRLEVÉLKÜLDŐ ADATBÁZISUNKBÓL ÉS TÖBBET NEM ÉRKEZIK AZ ÖN RÉSZÉRE ILYEN ÜZENET.

10. SÜTIKEZELÉS AZ OLDALON

MILYEN ADATOT KEZELÜNK, MIÉRT KEZELJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

A SÜTI (COOKIE) EGY KIS FÁJL, AMELY AKKOR KERÜL A SZÁMÍTÓGÉPRE, AMIKOR EGY WEBHELYET LÁTOGAT MEG. A SÜTIK SZÁMTALAN FUNKCIÓVAL RENDELKEZNEK. TÖBBEK KÖZÖTT INFORMÁCIÓT GYŰJTENEK, MEGJEGYZIK A LÁTOGATÓ EGYÉNI BEÁLLÍTÁSAIT, ÉS ÁLTALÁNOSSÁGBAN MEGKÖNNYÍTIK A WEBOLDAL HASZNÁLATÁT A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA.

A COOKIE-K (SÜTIK) EGY RÉSZE NEM TARTALMAZ SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKAT, EZÉRT NEM IS ALKALMAS AZ EGYÉNI FELHASZNÁLÓ AZONOSÍTÁSÁRA. LÉTEZNEK SÜTIK, AMELYEK TARTALMAZNAK EGYÉNI AZONOSÍTÓT, MÉGPEDIG EGY TITKOS, VÉLETLENÜL GENERÁLT SZÁMSORT, EZT AZ ÖN GÉPE TÁROLJA ÉS EZZEL BIZTOSÍTJA AZ ÖN AZONOSÍTHATÓSÁGÁT.

A MŰKÖDÉSHEZ NÉLKÜLÖZHETETLEN SÜTIK NEM IGÉNYLIK AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSÁT, EZEK A SÜTIK AZONBAN NEM TESZIK LEHETŐVÉ AZ ÖN BEAZONOSÍTÁSÁT. A MARKETING CÉLBÓL ALKALMAZOTT SÜTIK AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSA ALAPJÁN KERÜLNEK AZ ÖN GÉPÉRE.

 

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT ÉS HOGYAN TÖRÖLHETI ŐKET?

A MŰKÖDÉSHEZ NÉLKÜLÖZHETETLEN SÜTIK ÉLETTARTAMA A MUNKAMENET IDEJÉRE KORLÁTOZÓDIK. A MARKETING CÉLBÓL ALKALMAZOTT SÜTIK ÉLETTARTAMA VÁLTOZÓ, EZEKET A BEÁLLÍTÁSOKAT ÖN BÁRMIKOR MÓDOSÍTHATJA, KIALAKÍTHATJA A SAJÁT BÖNGÉSZŐJÉBEN:

11. REMARKETING TEVÉKENYSÉG AZ OLDALON

MILYEN ADATOT KEZELÜNK, MIÉRT KEZELJÜK ÉS MI ALAPJÁN?

OLDALUNKON KÉT KÖVETŐ KÓDOT ÁGYAZTUNK BE: GOOGLE ANALYTICS ÉS FACEBOOK PIXELA KÖVETŐKÓD EGY JAVASCRIPT-KÓDRÉSZLET, AMELY WEBHELYEKKEL KAPCSOLATOS ADATOKAT GYŰJT ÉS SZOLGÁLTAT VALAMELY RENDSZERNEK. EGY ANALITIKAI ESZKÖZ, EZZEL MÉRHETI WEBÁRUHÁZUNK A HIRDETÉSI TEVÉKENYSÉGÉNEK HATÉKONYSÁGÁT ÉS MEGISMERHETI A LÁTOGATÓK ÁLTAL A WEBHELYÉN VÉGZETT MŰVELETEKET. SZEMÉLYES ADATOKAT NEM LÁTUNK.

A FACEBOOK PIXEL GYAKORLATILAG A GOOGLE ANALYTICS FACEBOOK-OS MEGFELELŐJE. BEÁGYAZÁSÁVAL A FACEBOOK LEHETŐSÉGET KAP ARRA, HOGY A FACEBOOKON IS REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK TEVÉKENYSÉGÉT WEBOLDALUNKON NYOMON KÖVESSE. SZEMÉLYES ADATOKAT SZINTÉN NEM LÁTUNK.

MEDDIG ŐRIZZÜK MEG EZEKET AZ ADATOKAT ÉS HOGYAN TÖRÖLHETI ŐKET?

AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMÁRÓL ÉS A KÖVETŐKÓD LEÁLLÍTÁSÁRÓL ITT TUDHAT MEG TOVÁBBI RÉSZLETEKET:

 1. KI ISMERI MEG A SZEMÉLYES ADATOKAT? CÍMZETTEK KÖRE.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÁS

CÉGNÉV: WEBHOUSE S.R.O.
SZÉKHELY:917 01
 TRNAVA, PAULINSKA 20
ADÓSZÁM: 2022329705

TELEFONSZÁM: +421) 033/29 33 500
 
E-MAIL: WEBHOUSE@WEBHOUSE.SK

(HOZZÁFÉRÉS A HONLAP TELJES TARTALMÁHOZ ÉS A LEVELEZŐRENDSZERHEZ, ÉRVÉNYES ÉS HATÁLYOS ADATFELDOLGOZÓI SZERZŐDÉS ALAPJÁN, A SZERZŐDÉS MEGSZŰNÉSÉIG. ELSŐDLEGES FELADATA A TÁROLÁS, EZEN KÍVÜL MÁS MŰVELETET A SZEMÉLYES ADATOKON NEM VÉGEZ).

KÖNYVELÉS

CÉGNÉV: BILANCE KFT.
SZÉKHELY: 1094 BUDAPEST, 
TŰZOLTÓ U. 57.
ADÓSZÁM: 10550410211
TELEFONSZÁM: 0612155550
E-MAIL: INFO@BILANCE.HU

(HOZZÁFÉRÉS A TERMÉSZETES SZEMÉLYEK ÉS VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁKHOZ).

KISZÁLLÍTÁS

CÉGNÉV: KOVA TRANS KFT.
SZÉKHELY: 2220 VECSÉS, RÓDER IMRE UTCA 22.
ADÓSZÁM: 13240392213
TELEFONSZÁM: 06704186279
E-MAIL: MEGRENDELES@KOVATRANS

(HOZZÁFÉRÉS A TERMÉSZETES SZEMÉLYEK ÉS VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁKHOZ).

SZÁMLÁZÓ PROGRAM

CÉGNÉV: CLEAR ADMIN KFT.
SZÉKHELY:4400 NYÍREGYHÁZA, TOMPA MIHÁLY U. 12.
ADÓSZÁM:23899595-2-42 
TELEFONSZÁM:06 30 64 82 111
E-MAIL: SZAMLAZO@CLEARADMIN.HU

(HOZZÁFÉRÉS A TERMÉSZETES SZEMÉLYEK ÉS VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁKHOZ).

 1. ADATTOVÁBBÍTÁS HARMADIK ORSZÁGBA VAGY NEMZETKÖZI SZERVEZET RÉSZÉRE

HARMADIK ORSZÁGBA VAGY NEMZETKÖZI SZERVEZET RÉSZÉRE NEM TOVÁBBÍTUNK SZEMÉLYES ADATOT.

 1. ÉRINTETTEK JOGAI

AZ ADATKEZELÉS TELJES IDŐTARTAMA ALATT ÉLHET A KÖVETKEZŐ JOGOSULTSÁGOKKAL:

 1. HOZZÁFÉRÉS A SZEMÉLYES ADATOKHOZ

JOGOSULT VISSZAJELZÉST KÉRNI ARRA VONATKOZÓAN, HOGY SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSE FOLYAMATBAN VAN-E ÉS HA IGEN, CÉGÜNK TÁJÉKOZTATJA, MIÉRT KEZELJÜK EZEKET, MILYEN ADATOKAT KEZELÜNK, KINEK ADJUK ÁT, MEDDIG TÁROLJUK, MILYEN EGYÉB JOGOKAT BIZTOSÍTUNK ÖNNEK, HOL TEHET PANASZT STB.

 1. HELYESBÍTÉSHEZ VALÓ JOG

HA ELÍRTUK A NEVÉT, A TELEFONSZÁMÁT, AZ E-MAIL CÍMÉT, VAGY BÁRMELY MÁS SZEMÉLYES ADATOT, KÉRÉSÉRE HELYESBÍTJÜK, VAGY KIEGÉSZÍTJÜK AZOKAT. HA VALAKINEK ÁTADTUK A SZEMÉLYES ADATAIT, NEKI IS SZÓLUNK, JAVÍTSA, AMIT JAVÍTANI KELL.

 1. SZEMÉLYES ADATOK TÖRLÉSÉHEZ (AZ „ELFELEDTETÉSHEZ”) VALÓ JOG

INDOKOLATLAN KÉSEDELEM NÉLKÜL TÖRÖLJÜK AZ ÖSSZES SZEMÉLYES ADATOT ÖNRŐL, HA VISSZAVONTA A HOZZÁJÁRULÁST A HOZZÁJÁRULÁSON ALAPULÓ ADATKEZELÉSÜNKHÖZ, VAGY MÁR NINCS SZÜKSÉGÜNK AZ ADATOKRA ABBÓL A CÉLBÓL, AMIÉRT ELKÉRTÜK.

HA JOGALAP NÉLKÜL KEZELTÜNK ÖNRŐL EGY SZEMÉLYES ADATOT, SZINTÉN TÖRÖLNI FOGJUK.

ÍRTUK MÁR FELJEBB IS, A JOGOS ÉRDEKEN ALAPULÓ ADATKEZELÉSÜNK ELLEN TILTAKOZHAT, TÖRLÉS LESZ A VÉGE GOND NÉLKÜL.

HA ELŐFORDULNA, HOGY PÉLDÁUL NÉVVEL AD RÓLUNK KEDVEZŐ VÉLEMÉNYT, VAGY KITESZÜNK EGY KÖZÖS FOTÓT A KÖZÖS MUNKÁRÓL, MAJD KÉSŐBB ÉLNI SZERETNE AZ ELFELEDTETÉSHEZ VALÓ JOGGAL, MEGTESSZÜK AZ ÉSSZERŰEN ELVÁRHATÓ INTÉZKEDÉSEKET, HOGY EZT BIZTOSÍTSUK.

 1. SZEMÉLYES ADATOK KORLÁTOZÁSÁHOZ VALÓ JOG

HA ÚGY GONDOLJA, NEM KEZELJÜK PONTOSAN A SZEMÉLYES ADATAIT, KÉRHETI A KORLÁTOZÁST, AMÍG NEM TISZTÁZZUK A KÉRDÉST.

ELŐFORDULHAT, HOGY TÖRÖLNI SZERETNÉNK EGY ADATOT, DE ÖNNEK VAN RÁ SZÜKSÉGE, MERT PL. JOGI IGÉNYEI ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES. ILYENKOR IS KÉRHETI, HOGY TÖRLÉS HELYETT KORLÁTOZZUK A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉT, AZAZ TARTOGASSUK MÉG KICSIT.

EZEKBEN AZ ESETEKBEN CSAK TÁROLNUNK SZABAD AZ ADATOKAT.

 1. TILTAKOZÁS A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE ELLEN

TILTAKOZHAT A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE ELLEN, HA JOGOS ÉRDEKEN ALAPUL AZ ADATKEZELÉSÜNK. EZ CSAK ÜZLETI PARTNEREINK KAPCSOLATTARTÁSI ADATAI ESETÉN FORDULHAT ELŐ, MÁS TEVÉKENYSÉGNÉL NEM EZ AZ ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA.

 1. ADATHORDOZHATÓSÁG

KÉRHETI, HOGY AZ AUTOMATIZÁLT MÓDON TÖRTÉNŐ ADATAIT TAGOLT, SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT, GÉPPEL OLVASHATÓ FORMÁTUMBAN ÁTADJUK, VAGY ELKÜLDJÜK EGY MÁSIK ADATKEZELŐNEK. EZT CSAK AKKOR KÉRHETI, HA ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS VAGY A SZERZŐDÉS. EZESETBEN NAGYON SZÍVESEN ÁTADJUK ÖNNEK VAGY MÁS ADATKEZELŐNEK EZEKET AZ ADATOKAT.

 1. PANASZ BENYÚJTÁSA

HA ÚGY ÉRZI, SZABÁLYTALANUL KEZELJÜK A SZEMÉLYES ADATAIT, ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK ÉS NYOMBAN MEGBESZÉLJÜK A PROBLÉMÁT. ITT VÁRJUK AZ ÜZENETÉT: WCBIDET@WCBIDET.HU

BÍRÓSÁG ELŐTT IS ÉRVÉNYESÍTHETI A JOGAIT. ERRE POLGÁRI PER KERETÉBEN VAN LEHETŐSÉG. A PER ELBÍRÁLÁSA A TÖRVÉNYSZÉK HATÁSKÖRÉBE TARTOZIK. A LAKÓHELYE SZERINTI TÖRVÉNYSZÉKRE KELL BENYÚJTANIA A KERESETET (A TÖRVÉNYSZÉKEK FELSOROLÁSÁT ÉS ELÉRHETŐSÉGÉT EZEN A LINKEN TALÁLJA:HTTP://BIROSAG.HU/TORVENYSZEKEK ).

BÁRMILYEN SZEMÉLYES ADATTAL KAPCSOLATOS PANASSZAL, KÉRDÉSSEL FELKERESHETI A NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁGOT IS, ŐKET EZEN A CÍMEN ÉRI EL (1125 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 22/C; POSTACÍM: 1530 BUDAPEST, PF. 5.).

 1. AUTOMATIZÁLT DÖNTÉSHOZATAL

AUTOMATIZÁLT DÖNTÉSHOZATALI TEVÉKENYSÉGET NEM FOLYTATUNK.

 1. A MEGFELELŐ BIZTONSÁG

BIZTONSÁGI RENDSZERÜNK KIALAKÍTÁSA SORÁN FIGYELEMBE VETTÜK A TUDOMÁNY ÉS A TECHNOLÓGIA ÁLLÁSÁT, AZ ADATKEZELÉS JELLEGÉT, HATÓKÖRÉT, KÖRÜLMÉNYEIT, CÉLJAIT, ÉS A TERMÉSZETES SZEMÉLYEK JOGAIRA ÉS SZABADSÁGAIRA JELENTETT VÁLTOZÓ VALÓSZÍNŰSÉGŰ ÉS SÚLYOSSÁGÚ KOCKÁZATOT.

HONLAPUNK ÉS TÁRHELYÜNK BIZTONSÁGÁRÓL ÁLLANDÓ INFORMATIKAI PARTNERÜNK GONDOSKODIK.

 1. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

TÁJÉKOZTATÓNK 2018. MÁJUS 25-ÉN LÉP HATÁLYBA ÉS AMINT OLYAN ÚJ IRÁNYMUTATÁSOK, ÁLLÁSFOGLALÁSOK, RÉSZLETSZABÁLYOK VÁLNAK ISMERTTÉ, AMELYEK MIATT MÓDOSÍTANUNK KELL, FELÜLVIZSGÁLJUK A TARTALMAT. UGYANCSAK FELÜLVIZSGÁLJUK A TÁJÉKOZTATÁSUNKAT, HA VÁLLALKOZÁSUNK TEVÉKENYSÉGI KÖRE VÁLTOZIK, VAGY ÚJ MARKETING ESZKÖZÖKET VEZETÜNK BE.

…………………….., 2018. MÁJUS 25.

TÁJÉKOZTATÓNK KÉSZÍTÉSEKOR A KÖVETKEZŐ FORRÁSOKRA TÁMASZKODTUNK, A TÁJÉKOZTATÓBAN NEM SZEREPLŐ KÉRDÉSEKBEN IS EZEKET TARTJUK IRÁNYADÓNAK:

 1. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE A TERMÉSZETES SZEMÉLYEKNEK A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE TEKINTETÉBEN TÖRTÉNŐ VÉDELMÉRŐL ÉS A ILYEN ADATOK SZABAD ÁRAMLÁSÁRÓL, VALAMINT A 95/46/EK RENDELET HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSÉRŐL (39); (42); (50); (55); (60)-(63); (66); (71) PREAMBULUMBEKEZDÉSEI, TOVÁBBÁ A 12-22. CIKK ÉS

HTTP://NAIH.HU/FILES/CELEX_32016R0679_HU_TXT.PDF

 1. AZ INFORMÁCIÓS ÖNRENDELKEZÉSI JOGRÓL ÉS AZ INFORMÁCIÓSZABADSÁGRÓL SZÓLÓ 2011. ÉVI CXII. TÖRVÉNY

HTTPS://NET.JOGTAR.HU/GETPDF?DOCID=A1100112.TV&TARGETDATE=20180101&PRINTTITLE=2011.+%C3%A9VI+CXII.+T%C3%B6RV%C3%A9NY(A JOGTÁRAS VÁLTOZATOT NEM TUDJUK IDE BELINKELNI)

 1. A NAIH AJÁNLÁSA AZ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁS ADATVÉDELMI KÖVETELMÉNYEIRŐL (2015.10.09.) ALAPJÁN. HTTPS://NAIH.HU/FILES/TAJEKOZTATO-AJANLAS-V-2015-10-09.PDF

 2. A NAIH TÁJÉKOZTATÓJA A WEBÁRUHÁZAKRA VONATKOZÓ ADATVÉDELMI KÖVETELMÉNYEKRŐL

HTTP://NAIH.HU/FILES/2017-02-17-WEBARUHAZ-TAJEKOZTATO-NAIH-2017-1060-V.PDF

 1. A 29-ES ADATVÉDELMI MUNKACSOPORT IRÁNYMUTATÁSA AZ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSRÓL (17/EN WP259 REV.01 – UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: 2018.04.10.);

HTTP://NAIH.HU/FILES/WP259REV.01_EN_GUIDELINES_ON_CONSENT.PDF

 1. 29-ES ADATVÉDELMI MUNKACSOPORT IRÁNYMUTATÁSA AZ ÁTLÁTHATÓSÁGRÓL (17/EN WP260 REV.01 – UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: 2018.04.11.)HTTP://NAIH.HU/FILES/WP260REV.01_EN_GUIDELINES_ON_TRANSPARENCY.PDF

AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ III: PONTJÁBAN KÖZÉRTHETŐEN MEGFOGALMAZOTT JOGALAPOK MEGHATÁROZÁSAKOR EZEKET A JOGSZABÁLYHELYEKET VETTÜK FIGYELEMBE:

1. KAPCSOLATFELVÉTEL A HONLAPUNKRA KIHELYEZETT ŰRLAPON KERESZTÜL:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONTJÁVAL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS.

2. KAPCSOLATFELVÉTEL TELEFONON VAGY EMAIL-BEN:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONTJÁVAL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS.

3. REGISZTRÁCIÓ:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONTJÁVAL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS.

4. VÁSÁRLÁS A WEBÁRUHÁZUNKBAN- AZONOSÍTÁS ÉS KAPCSOLATTARTÁS

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. B) PONTJA ALAPJÁN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A SZERZŐDÉS.

5. SZÁMLÁZÁSI KÖTELEZETTSÉGÜNK TELJESÍTÉSE

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. C) PONT ALAPJÁN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A JOGI KÖTELEZETTSÉG, A SZÁMVITELRŐL SZÓLÓ 2000. ÉVI C. TV. 169. § (2) BEK. A BIZONYLATOK MEGŐRZÉSÉNEK HATÁRIDEJÉT RÉSZLETEZI, AZ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓRÓL SZÓLÓ 2007. ÉVI CXXVII. TV. 169. § E) PONTJA A SZÁMLA KÖTELEZŐ ELEMEIT.

6. KISZÁLLÍTÁS TELJESÍTÉSE

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. B) PONTJA ALAPJÁN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A SZERZŐDÉS.

7. JOGI IGÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSE

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. C) PONT ALAPJÁN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A JOGI KÖTELEZETTSÉG, A FOGYASZTÓVÉDELEMRŐL SZÓLÓ 1997. ÉVI CLV. TV. 17/A. § (7) BEKEZDÉS ALAPJÁN A MEGŐRZÉSI IDŐ 5 ÉV.

8. FACEBOOK ÜZLETI OLDAL MŰKÖDTETÜNK: WCBIDÉ 2IN1 NÉVEN

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONTJÁVAL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS.

9. HÍRLEVÉL ÉS EDM KÜLDÉS

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONT, VALAMINT A GAZDASÁGI REKLÁMTEVÉKENYSÉG ALAPVETŐ FELTÉTELEIRŐL ÉS EGYES KORLÁTAIRÓL SZÓLÓ 2008. ÉVI XLVIII. TV. 6. § (1) – (3) BEKEZDÉSÉVEL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS, A KÉRHETŐ ADATOK: NÉV ÉS E-MAIL CÍM.

10. SÜTIKEZELÉS AZ OLDALON

A MARKETING CÉLÚ SÜTIK KEZELÉSE ESETÉN AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONTJÁVAL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS.

11. REMARKETING TEVÉKENYSÉG AZ OLDALON

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679. RENDELETE 6. CIKK (1) BEK. A) PONTJÁVAL ÖSSZHANGBAN ADATKEZELÉSÜNK JOGALAPJA A HOZZÁJÁRULÁS.